Γίνε Μέλος

Κάθε νέο μέλος που εγγράφεται στην οργάνωση  δίνει τη δυνατότητα στο ΡΟΔΙΑΚΟ ΔΑΣΟΣ να γίνει πιο ισχυρό, να ενεργεί με περισσότερη δυναμικότητα σε κάθε περιβαλλοντικό ζήτημα που προκύπτει στο νησί της Ρόδου και προσδίδει μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρεμβάσεις του. Η υποστήριξη του κάθε μέλους μέσω της ετήσιας συνδρομής του καθιστά την οργάνωση οικονομικά ανεξάρτητη και ικανή να ανταπεξέλθει με καίριες δράσεις στις έντονες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής.

Rhodian+forest+members

Τα προνόμια που παρέχονται σε κάθε μέλος είναι :

– Συστηματική ενημέρωση για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις  της οργάνωσης, την πρόοδο αυτών αλλά και για την πορεία της  οργάνωσης γενικότερα.

– Πρόσκληση τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο σε ειδική εκδήλωση που αφορά κυρίως μέλη της οργάνωσης.

– Απονομή εξατομικευμένου πιστοποιητικόύ μέλους και έκδοση κάρτας μέλους.

– Ειδική ενημέρωση περί των αναλυτικών οικονομικών στοιχείων, των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού   Συμβουλίου και όποιου άλλου γεγονότος επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία της οργάνωσης που θα είναι προσβάσιμη μέσω του δικτυακού τόπου της οργάνωσης.

Γίνε και εσύ μέλος του ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, στήριξέ μας οικονομικά και εκμεταλλεύσου την δυνατότητα που σου προσφέρεται να συμβάλλεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο είτε μέσω της  εθελοντικής εργασίας που ταιριάζει περισσότερο στις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σου, είτε εκφράζοντας νέες ιδέες και απόψεις,  και να γίνεις συμμέτοχος στην κοινή μας προσπάθεια.

ΒΗΜΑ 1ο : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

 

ΒΗΜΑ 2ο : ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

    Μπορείς να γίνεις μέλος με ελάχιστη ετήσια συνδρομή 20€ και ισόβιο μέλος με ελάχιστη εφάπαξ συνδρομή 300€.

 

ΒΗΜΑ 3ο ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΒΗΜΑ 4ο : ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (ΓΝΩΣΗ)

  • Τα στοιχεία σας θα κρατηθούν ασφαλή και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για οτιδήποτε έχει σχέση με την συμμετοχή σας ως μέλος στο «ΡΟΔΙΑΚΟ ΔΑΣΟΣ». Θα επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά κατά προτίμηση.

 

ΒΗΜΑ 5ο : ΤΟΜΕΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  • Εντός μίας εβδομάδας από την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα σας σταλεί ταχυδρομικά το εξατομικευμένο πιστοποιητικό συνδρομής ενώ την ταυτότητα μέλους μπορείτε να την παραλάβετε από τα γραφεία μας και μόνο αυτοπροσώπως.

    Επίσης θα ενημερώνεστε για τις δράσεις και την πρόοδο της οργάνωσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα σας αποστέλλετε μία φορά τον χρόνο πρόσκληση για να συμμετάσχετε εσείς και ένας φίλος σας σε ειδική εκδήλωση που θα αφορά κυρίως μέλη της οργάνωσης.